google-site-verification=V4VqDu6ZE5uIliCuIOE6BHdm0UfXGMaocrjOjze7Ivk
Barbfotografie
- Met liefde JOUW herinneringen vastgelegd

Bruidsreportage

Verloofd en trouwplannen? Geweldig! Gefeliciteerd! Tijdens een bruidsreportage komt alles samen. Ik kan mij hier volledig op uitleven. Tijdens de bruiloft zal ik jullie meest waardevolle herinneringen vastleggen en het verhaal van jullie dag vertellen op beeld. Daarnaast leg ik die details vast waar jullie zo lang over nagedacht hebben. 


Wat kan je van een bruidsreportage verwachten?

Spreken mijn beelden jullie aan, dan kan je via het contactformulier mijn beschikbaarheid voor jullie trouwdatum controleren. Is er plek in mijn agenda op jullie datum dan plannen wij een 'vrijblijvend' kennismakingsgesprek in waarin wij jullie wensen doorspreken en de planning van jullie dag doornemen. Daarnaast is het belangrijk tijdens dit gesprek te ervaren of wij een 'klik' hebben. Ik vind dit erg belangrijk voor het creëren van unieke, liefdevolle beelden. En ik vind het fijn als jullie je op je gemak voelen met mijn aanwezigheid op jullie mooiste dag! 

Na ons gesprek stuur ik per mail een samenvatting en offerte. Wanneer deze offerte akkoord is, is jullie trouwdatum definitief gereserveerd in mijn agenda. In de aanloop naar jullie grote dag hebben wij geregeld contact per mail/telefoon. In ieder geval 4 weken voor de bruiloft vindt er nog een laatste gesprek / mailcontact plaats waarin wij de details doornemen en de puntjes op de i zetten. Tijdens de bruiloft communiceer ik voornamelijk met de ceremoniemeester om jullie zoveel mogelijk te laten genieten van deze speciale dag. 


Tarieven

4 uur fotografie: €495,00

6 uur fotografie: € 695,00

8 uur fotografie: € 895,00

Reiskosten (vanaf 10km straal van Leusden) €0,35 per km.

Optie: Trouwalbum vanaf €285,00


Bruidsreportage is inclusief

  • Kennismakingsgesprek
  • Sneakpreview van 3 foto's binnen 3 dagen na de bruiloft
  • Alle mooie foto's nabewerkt en in hoge kwaliteit op een persoonlijke USB
  • Mini-album van 12-20 pagina's (afhankelijk van duur aanwezigheid bruiloft)

 

Bruiloft Sander & Lotte


Bruiloft Toninho & Sabine


Bruiloft Herjan & Mirjam 

Bruiloft Jeroen & Wendy

  Styled-shoot Bruidsfotografie

 

 


 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen