Barbfotografie
Met liefde JOUW herinneringen vastgelegd

" Wacht niet op het perfecte moment. Pak het moment en maak het perfect! "  


Kinder fotoshoot in Amersfoort

 

 


 "Een heel fijne shoot gehad met Barbara van Barbfotografie. Ze was heel geduldig en heel lief met mijn zoontje van 4 jaar. Alles is mogelijk en alles kan in overleg. Ze denkt mee en weet precies waar de nadruk op te leggen en waar niet."

Noortje Noach

 Newborn


De eerste weken vliegen aan je voorbij. En juist deze periode is zo enorm bijzonder.  Plan een Newborn fotoshoot het liefste in de eerste 2 weken na de geboorte. Ik kom bij jou thuis, zodat alles in de vertrouwde omgeving kan plaatsvinden. 

Kinderen


Ze zijn verlegen, nieuwsgierig, onvoorspelbaar, speels, energiek & vooral zichzelf! Dat is wat ik wil laten terugkomen in de foto's van jouw kind(eren). Een ongedwongen kinder fotoshoot op mooie locaties. Misschien willen papa en mama er ook bij op de foto? Dat mag natuurlijk!  

Portret

 

Een portret fotoshoot kan jou helpen om met een andere blik naar jezelf te kijken. Ik laat graag jouw persoonlijkheid naar voren komen, jij mag namelijk zijn wie je bent. "Als je gelooft dat je mooi bent, ben je op je mooist" 


Hi! Wat leuk dat jij mijn website bezoekt! Kijk rustig even rond op deze site en mijn Facebook pagina & Instagram feed om een duidelijk beeld van mij als fotografe te krijgen. Spreken de beelden jou aan? Dan hoop ik dat wij elkaar snel ontmoeten! Stel gerust al je vragen per mail of vul het contactformulier in. Wil jij graag een fotoshoot aan iemand cadeau geven? Bestel dan een cadeaubon, dan komt deze per post jouw kant op zodat jij deze persoonlijk kan overhandigen. 

Liefs Barbara.          


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram