google-site-verification=V4VqDu6ZE5uIliCuIOE6BHdm0UfXGMaocrjOjze7Ivk
Barbfotografie
- Met liefde JOUW herinneringen vastgelegd

 

Portfolio

Newborn fotoshoot

Newborn fotoshoot

Newborn fotoshoot Newborn fotoshoot plannen om die prachtige herinnering van jouw kleintje vast te leggen. Natuurlijk is elk moment van jouw baby bijzonder, maar die eerste weken zijn wel speciaal! Dan zijn ze nog zo kwetsbaar en klein. Ze leven nog in hun eigen bubbel en zijn zich nog geen kwaad bewust van de buitenwereld. Dit speciale moment wil ik graag vastleggen voor jullie. Je mag als troste ouders natuurlijk ook zelf op de foto. Of misschien een trotse broer of zus er bij. Alles kan. Maar de focus ligt tijdens deze fotoshoot op de pasgeboren baby. Wil je meer focus op het totale gezin kies dan voor een gezinsfotoshoot. Advies is om dit iets later te plannen vanaf ongeveer 6 maanden oud.

Zwangerschapsfotoshoot

Zwangerschapsfotoshoot

Zwangerschapsfotoshoot Dat moment in je leven dat zo bijzonder is. Voor de een makkelijker en fijner om mee te maken dan voor de ander. Zo bijzonder en dankbaar om te mogen ervaren.. Juist dat speciale moment in jouw leven wil ik graag voor jou als herinnering op foto vastleggen. Het meest ideale moment voor een fotoshoot is wanneer jij je het prettigste voelt! En dat is ook het belangrijkste. Alleen dan gaat de fotoshoot door, en alleen op die locatie waar jij je prettig voelt zullen wij de fotoshoot doen. Om toch een beetje te plannen adviseer ik altijd om de fotoshoot te boeken tussen je 30e en 36e week. Bij deze fotoshoot mag je partner en eventuele andere kids aanwezig zijn. Zij horen er natuurlijk bij!

Kinder fotoshoot

Kinder fotoshoot

Kinder fotoshoot Ongedwongen fotoreportage met kinderen van alle leeftijden! Tijdens deze fotoshoot is het vooral belangrijk dat het kind een kind mag zijn! We gaan samen op pad naar een leuke locatie waar ik jouw kind(eren) op speelse wijze vastleg op foto. Het ene kind wil graag poseren voor de camera, terwijl de andere vooral druk is met alles wat er om heen gebeurd. Niks is erg! Ik ben van mening dat zolang je het kind zichzelf laat zijn, de foto's het meest spontaan en 'echt' zullen zijn.

Gezins- / familie fotoshoot

Gezins- / familie fotoshoot

Gezinsfotoshoot Gezellige, vrolijke foto's van jouw prachtige gezin! Het kan op elke gewenste locatie. Zelf heb ik een lijstje met leuke fotolocaties, maar heb jij een leuk idee dan ben ik daar ook zeker voor in!

Familiefotoshoot Familie foto's hoeven niet saai en statig te zijn zoals we gewend zijn van vroeger.. Ik houd er van om spontane, vrolijke familiefoto's te maken op speelse locaties!

Vriendinnen fotoshoot Met jouw beste vriendinnen voor mijn camera poseren.. leuk! Ik ben wel in voor wat gekte. Zullen we samen wat leuks bedenken?

CV / Linked-In Portret

CV / Linked-In Portret

Solo shoot Een solo shoot kan geboekt worden voor een mooie foto op jouw Linked-In of CV. Of wellicht ben jij als zelfstandig ondernemer begonnen en mis je nog een mooie portretfoto voor op jouw professionele website of flyer. Ook kan je een solo shoot boeken wanneer je trots bent op een resultaat wat je hebt bereikt te denken aan het afsluiten van een periode van diëten en afvallen.

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen