google-site-verification=V4VqDu6ZE5uIliCuIOE6BHdm0UfXGMaocrjOjze7Ivk
Barbfotografie
- Met liefde JOUW herinneringen vastgelegd

Tarieven

Het tarief is voor de fotoshoot inclusief 6 digitale bestanden (uitgezonderd solo shoot). Na de fotoshoot stuur ik binnen een week de nabewerkte foto's. Daaruit kan jij zelf de keuze maken voor de foto's. Iedere extra foto kost €5,50. De fotoshoot vindt plaats in mijn opgebouwde studio aan huis, bij jou thuis of op een locatie naar eigen keuze. In overleg is heel veel mogelijk!


Newborn fotoshoot

Tarief     €110,00 

Fotoreportage van de newborn baby. Ik kom aan huis voor een relaxte fotoreportage. Geen gehaast, geen gestrest, vooral ontspannen en genieten samen. Tijdens de Newborn fotoshoot zal ik foto's maken van jouw baby in zijn/haar eigen wiegje en box. Maar ook in de armen bij papa en mama, of op het grote bed van papa en mama. Daarnaast neem ik een kleine fotostudio mee (op verzoek kan een grote fotostudio ook, bijvoorbeeld met broertjes/zusjes) om mooie portretten te maken. Bekijk mijn portfolio voor een inspiratie van mijn manier van fotograferen.       

Lees hier meer over een Newborn fotoshoot


Zwangerschapsshoot

Tarief     €85,00 

Zwangerschapsshoot op locatie, waarbij de bolle buik centraal staat. Dit kan een complete gezinsreportage zijn, maar altijd zal de zwangere buik in beeld zijn.  Mijn voorkeur is de fotoshoot te plannen tussen 30 en 34 weken zwangerschap. Tijdens de fotoshoot mogen andere gezinsleden ook op de foto. De zwangerschapsshoot kan ook plaatsvinden in mijn mobiele studio, mocht de voorkeur hiervoor zijn. Bekijk mij portfolio voor een inspiratie van mijn manier van fotograferen. 

Lees hier meer informatie over een zwangerschapsshoot, en de mogelijkheden van de COMBI met een Newborn fotoshoot. 


Kinder- / Gezinsfotoshoot 

Tarief      € 95,00

Fotoshoot voor gezinnen & kinderen.  Betreft het een gezin waar de focus op het pasgeboren broertje/zusje ligt, dan beschouw ik het als een newborn fotoshoot. Zijn er bij de fotoshoot ook opa's, oma's of andere familieleden aanwezig dan geldt het tarief van een familieshoot. De kinder- / gezinsshoot vindt altijd plaats op een buitenlocatie. Samen bespreken wij de wensen en mogelijkheden. 

De fotoshoot zal +/- 45 minuten duren, i.v.m. de spanningsboog van de kinderen. 


Familie fotoshoot 

Tarief € 125,00

maximum van 15 personen

De fotoshoot zal ongeveer 60 minuten in beslag nemen. Fotoshoot vindt altijd plaats op een buitenlocatie. Eventueel gebruik van attributen / persoonlijke items is mogelijk. Nadruk ligt altijd 'extra' op kinderen indien deze aanwezig zijn. 


Solo shoot

Tarief € 65,00  (excl. btw)

Start jij een eigen onderneming en wil je een professionele foto op jouw LinkedIn of website, dan kan je bij mij een Solo shoot plannen. Deze fotoshoot kan bij jou thuis in mijn opgebouwde studio of op een locatie naar keuze. Voorafgaand aan deze shoot bespreken we samen jouw wensen. Hoe wil je overkomen, wat wil je bereiken met de foto's, etc. Op basis daarvan gaan we samen aan de slag. Wil je dat ik mee denk over styling, attributen etc.? Dan kan dat natuurlijk! 

Uitzondering: je ontvangt 3 digitale bestanden. 


Bedrijfsfotografie

op basis van offerte op maat
Denk aan: smoelenboek personeel, evenementen, productfotografie, styling, promotiemateriaal, etc. 

 Reiskosten vanaf 10 km buiten Leusden             € 0,35 per kilometer
Extra digitale bestanden bestellen                      € 5,50 per foto

 

 

 

 


 
                                                                                                                              

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen