Barbfotografie
Met liefde JOUW herinneringen vastgelegd

Kinderfotoshoot

Het klinkt heel cliché, maar het is echt waar: voor je het weet zijn je kinderen groot. De tijd vliegt voorbij, en die tijd dat je kinderen jong zijn, kan je maar één keer beleven. Elke leeftijdsgroep heeft zijn charme. Van peuter tot puber! Boek een kinderfotoshoot van jouw eigen gezin of om cadeau te geven. 

Wat kan ik van een kinderfotoshoot verwachten?

Tijdens een kinderfotoshoot staan de kinderen centraal, vandaar de naam. Dat betekent niet dat papa en mama niet op de foto mogen. Integendeel! Als jullie het leuk vinden ga je ook als compleet gezin op de foto. Heb je nog een opa en/of oma er bij aanwezig dan kunnen die ook op de foto. Enkel houd ik de hoofd focus op de kinderen, dus voor een foto van opa en oma samen plan ik liever een aparte fotoshoot. 

Tijdens deze fotoshoot is het vooral belangrijk dat het kind een kind mag zijn! We gaan samen op pad naar een leuke locatie waar ik jouw kind(eren) op speelse wijze vastleg op foto. Het ene kind wil graag poseren voor de camera, terwijl de andere vooral druk is met alles wat er om heen gebeurt. Niks is erg! Ik ben van mening dat zolang je het kind zichzelf laat zijn, de foto's het meest spontaan en 'echt' zullen zijn. Ik ben heel geduldig en pas mij per kind aan. 

Locatie fotoshoot

Ik ken verschillende speelse, leuke plekken in de regio Leusden/Amersfoort waar de kinderfotoshoot kan plaatsvinden. Kom jij niet uit deze regio en ken jij een leuke plek bij jou in de buurt, dan kom ik graag daarheen! Alle nieuwe plekken zijn weer een uitdaging. Voorafgaand aan de fotoshoot bespreken we jouw wensen, naar aanleiding daarvan kom ik met wat ideeën voor leuke locaties. Schroom niet om jouw ideeën te delen. Ik ken vast nog niet alle leuke plekjes in de regio. 

Tarief fotoshoot

Een kinderfotoshoot heeft een vaste prijs, namelijk €110,00. Voor deze prijs ontvang je alle digitale beelden die door mijn selectie gekomen zijn. Deze beelden heb ik professioneel nabewerkt en worden in hoge kwaliteit aangeleverd. Hoog genoeg om ze voor drukwerk te gebruiken. Bij het aanleveren van de foto's (binnen twee weken) stuur ik een prijslijst mee voor eventueel drukwerk. Dit kan je via mij regelen. Fotoshoot gezin | Gezinsfoto Soesterduinen
Kinder portret foto | Kinder fotoshoot Soesterduinen


Fotoshoot winter | Moeder dochter foto
Kinder fotoshoot regio Amersfoort


Foto broertjes | Kinderfoto Soesterduinen
Kinder portret foto | Kids portretfoto


Fotoshoot gezin Amersfoort
Gezinsfoto Soesterduinen | Gezinsfotoshoot


 "Superlieve fotografe, die leuk met kinderen omgaat en daardoor mooie en spontane foto's maakt!"   Hanna

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram