Barbfotografie
Met liefde JOUW herinneringen vastgelegd

Boudoir fotoshoot

Bij een boudoir fotoshoot gaat de aandacht naar jou. Spannend? Geloof mij.. iedereen vindt dit spannend! En dat is ook helemaal niet erg. Maar gun jezelf wat me-time! Jij bent het waard! Hoe vaak geven wij ons zelf nou eens een complimentje? Veel te weinig naar mijn mening.  

Wat kan je verwachten van een boudoir fotoshoot?

Tijdens een boudoir fotoshoot ligt de focus op jou! We bespreken vooraf wat jij mooi aan jezelf vindt. Wat voor type foto's jou aanspreken. Hoe je graag gezien wilt worden. En zo zal ik nog veel meer vragen aan jou stellen. Het belangrijkste tijdens de fotoshoot is dat jij je op je gemak voelt. Alleen dan kunnen wij samen de mooiste foto's van jou nemen. Ik help je hierbij door verschillende poses voor te doen, jou te laten meekijken tijdens de shoot op mijn camera en ook veel te lachen samen. De fotoshoot moet heerlijk ontspannen verlopen, zodat jij na afloop terug kan kijken op een geslaagde dag! 

Boudoir fotografie aan huis | Fotoshoot in lingerie


Boudoir fotografie Amersfoort


Wat moet ik aan tijdens de boudoir fotoshoot?

De officiële betekenis van Boudoir is een elegante dameskamer in een oud herenhuis. Een boudoir fotoshoot is dan ook gericht op die elegantie. Ik geef graag een romantische & sexy twist aan de portretfoto's. Iedereen is vrij om te dragen wat zij wil. Bij voorkeur draag je lingerie of nachtkleding met een vleugje romantiek. Bijvoorbeeld van materialen als kant of satijn. Pas deze kleding voortijdig aan de shoot om zeker te zijn dat jij je hier prettig in voelt. Leuke en veelgebruikte accessoires zijn: Een lange blouse, kimono & jarretels. Voel je niet verplicht om deze artikelen aan te schaffen. Je moet wel jezelf blijven en ook met de bestaande spullen & kleding kan ik jou op je mooist vastleggen! 

Waar vind de fotoshoot plaats?

Ik kom foto's maken bij jou thuis! In elke slaapkamer kunnen boudoir foto's gemaakt worden. Het prettigste is als er veel lichtinval is. Is dit niet het geval dan kan kunnen we spelen met het licht. Geen probleem! Heb je zelf de wens om de foto's op een buitenlocatie te maken, dan kan dit natuurlijk ook! 

Tarief €155,00 incl. btw.

Boudoir fotoshoot Amersfoort


Boudoir fotoshoot thuis | Fotoshoot in ondergoed


Sexy fotoshoot | Boudoir fotografie
Na afloop van de fotoshoot

Je ontvangt binnen 2 weken de digitale fotobestanden in hoge resolutie. Met een minimum van 15 foto's. (keuze bij fotograaf)

Boudoir fotografie Amersfoort


Boudoir fotoshoot cadeau geven

Wil je graag iemand een Boudoir fotoshoot cadeau geven, dat kan natuurlijk! Bestel een cadeaubondan stuur ik deze naar jou op, en dan kan jij deze persoonlijk overhandigen. Duurt opsturen te lang, dan kan je de cadeaubon natuurlijk ook bij mij ophalen. 

Boudoir fotografie in Leusden

"Wees jezelf, want jij bent prachtig & krachtig"  

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram