Barbfotografie
Met liefde JOUW herinneringen vastgelegd

 Newborn fotoshoot

Is er bij jou of familie/vrienden een kindje op komst? Gefeliciteerd! Wat leuk dat je op mijn website een kijkje neemt! Onderstaand vindt je wat informatie over een newborn fotoshoot. 

Wat kan je verwachten van een newborn fotoshoot?

Vooraf aan de newborn fotoshoot spreken wij elkaar via de mail en hebben we een optie voor een datum rondom de uitgerekende datum. De newborn fotoshoot plan ik het liefste binnen 14 dagen na de bevalling. Deze eerste twee weken leven de baby's nog in hun eigen wereldje, slapen ze veel en zijn ze (meestal) nog niet sterk genoeg om zich af te zetten, waardoor ze gemakkelijk te positioneren zijn. Komt het jou niet uit in deze 14 dagen of heb je gewoon de voorkeur voor een babyshoot op later termijn. Geen probleem! Ook na 14 dagen wil ik natuurlijk foto's maken van jullie baby. Ze zijn dan alerter wat ook prachtige beelden oplevert. Houd er enkel rekening mee dat je baby wellicht aanhankelijker aan jou is en lastiger in slaap te krijgen is tijdens de fotoshoot. De newborn shoot vindt altijd bij jou thuis plaats. Jij zorgt zelf dat jouw baby net een warm badje, schone luier en voeding heeft gehad. Dan is de kans op een slaperige baby het grootst. Het mooiste is als mama (en papa) in lichte 'naturel' kleuren gekleed zijn, mocht je ook op de foto willen. Tussendoor is er tijd om te voeden, verschonen en natuurlijk te knuffelen. 

Tarief €135,00 incl. btw


Fotoshoot baby | Newborn shoot Amersfoort


Newborn fotoshoot Amersfoort | Baby fotoshoot Amersfoort


Baby fotoshoot | Newborn shoot


Newborn fotoshoot Leusden | Baby fotoshoot thuis


Na afloop van de fotoshoot

Jij ontvangt binnen 2 weken alle nabewerkte foto's digitaal, met een minimum van 15 foto's. 

Wat moet ik allemaal regelen voor een Newborn fotoshoot?

Ik begrijp het goed dat je geen zin hebt in drukte in huis. Vooral niet in die eerste twee weken. Alles is nog onwennig, je bent moe en nog niet fit, er lopen al zoveel mensen in en uit. Heel begrijpelijk allemaal. Maar ik kom zeker geen onrust veroorzaken. Voor een Newborn fotoshoot plan ik de hele dag in mijn agenda. Daardoor ben ik zeer flexibel. Ga thuis rustig na wat voor jullie de beste tijd is dat ik langs kom. Ik volg jullie schema op dat moment. Een Newborn fotoshoot kan je niet regisseren. Ieder kindje reageert anders op zo'n moment. Daarnaast weet je nooit of het teveel prikkels geeft, maar dit merken we snel genoeg. Ik volg het ritme van jouw kindje. Merk jij of ik op dat jouw baby onrustig wordt, dan is het tijd voor een rustig plekje. Bijvoorbeeld in de box, de wieg of even knuffelen met papa of mama. Ook deze momenten leveren dierbare foto's op. Om je toch enigszins voor te kunnen bereiden op de fotoshoot heb ik wat tips opgeschreven. Lees deze voorafgaand aan de Newborn fotoshoot eens door en kijk wat voor jou haalbaar is. 

Lees: Hoe bereid ik mij voor op een Newborn fotoshoot? 

Newborn fotoshoot cadeau geven

Wil je graag iemand een Newborn fotoshoot cadeau geven, dat kan natuurlijk! Je kunt de fotoshoot natuurlijk als cadeaubon geven bij de babyshower of zomaar voorafgaand aan de bevalling. Het voordeel hiervan is, dat je zekerder weet dat ze niet al zelf een fotoshoot hebben gepland. 

Vraag een cadeaubon aan per mail

Wil je toch liever na de bevalling de fotoshoot cadeau geven? Kies dan uit veiligheid voor de fotoshoot: Kinderen. Deze fotoshoot is natuurlijk ook voor kleine baby's maar dan kunnen ze zelf bepalen op welke termijn ze de cadeaubon willen gebruiken. 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram