google-site-verification=V4VqDu6ZE5uIliCuIOE6BHdm0UfXGMaocrjOjze7Ivk
Barbfotografie
- Met liefde JOUW herinneringen vastgelegd

Zwangerschap & Newborn

 

Is er bij jou of familie/vrienden een kindje op komst? Gefeliciteerd! Wat leuk dat je op mijn website een kijkje neemt! Onderstaand vindt je wat informatie over een zwangerschaps- en newbornshoot. Het is mogelijk om deze shoots apart te boeken, maar een combi kan natuurlijk ook! Ik ben altijd erg nieuwsgierig naar het snoezige babytje dat in die bolle buik verborgen zit dus ik kom graag daarna nog een keer langs om het plaatje compleet te maken. 

Wat kan je verwachten van een Zwangerschapsfotoshoot?

Vul het contactformulier in of stuur een mailtje, dan ontvang je van mij per mail de eerst beschikbare data. Aan de hand van jouw persoonlijke wensen overleggen we op welke prachtige locatie wij de foto's gaan maken of dat je liever gebruik maakt van mijn studio. De beste periode voor deze shoot is tussen 30 en 34 weken. Tijdens de shoot worden er meerdere foto's gemaakt van jou en natuurlijk jouw dikke buik, daar draait het allemaal om! Het is niet verplicht om de blote buik te laten zien. Een dikke buik bedekt met een (strak) shirtje is ook erg mooi. Niks moet, alles mag. Heb je zelf leuke ideeën in je hoofd, bespreek dit dan van te voren even met mij dan kan ik kijken of dat mogelijk is. Tijdens de zwangerschapsfotoshoot mogen ook broertjes, zusjes en partner aanwezig zijn, en zal ik ook foto's van hen maken indien gewenst. De zwangerschapsfotoshoot duurt ongeveer 45 - 60 minuten. 

Tarief €85,00 incl. btw

Wat kan je verwachten van een Newbornfotoshoot?

Vooraf aan de shoot spreken wij elkaar via de mail en hebben we een optie voor een datum rondom de uitgerekende datum. De newborn fotoshoot plan ik altijd binnen 14 dagen na de bevalling. Binnen dit tijdsbestek zijn ze nog flexibel en slapen ze nog veel. Komt het net even verkeerd uit en is er alleen geen mogelijkheid na deze 14 dagen, dan is dat geen groot probleem, en proberen wij zo spoedig mogelijk een datum te vinden. De newborn shoot vindt altijd bij jou thuis plaats. Jij zorgt zelf dat jouw baby net een warm badje, schone luier en voeding heeft gehad. Dan is de kans op een slaperige baby het grootst. Het mooiste is als mama (en papa) in lichte 'naturel' kleuren gekleed zijn, mocht je ook op de foto willen. Tussendoor is er tijd om te voeden, verschonen en natuurlijk te knuffelen. 

Tarief €110,00 incl. btw

Na afloop van de fotoshoot

Jij ontvangt binnen 7 dagen een persoonlijke galerij met minimaal 15 foto's. Daar kan jij 6 foto's 'gratis' uitkiezen. Meestal lever ik enkel aan in kleur, maar mocht je de foto ook in zwartwit willen dan zijn hier geen extra kosten aan verbonden. Elke extra foto kost €5,50 incl. btw. 

COMBI Zwangerschap + Newborn

Tarief €185,00 incl. btw 

Je mag van beiden shoots 'gratis' 6 foto's uitkiezen. 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram