Barbfotografie
Met liefde JOUW herinneringen vastgelegd

Personal branding

Je kunt maar 1x een eerste indruk achterlaten! En laat die indruk dan perfect zijn! 

Wil jij jezelf presenteren online of op papier? Laten zien wie jij bent, waar jij voor staat & vooral anderen een duidelijk beeld van jezelf geven. Zorg dan voor een persoonlijke, authentieke & representatieve foto. Met de juiste foto's kan jij jezelf verkopen aan klanten, een nieuwe werkgever of potentiële kandidaten. 

Deze personal branding foto's kan je gebruiken voor je (online) marketing. Denk hierbij aan je website, Social media, promotie acties, cv, banners, magazine, drukwerk en nog veel meer!  

Hoe gaat een personal branding fotoshoot in zijn werk? 

Voorafgaand aan de fotoshoot hebben wij een persoonlijk gesprek in real-life of telefonisch. Daarbij zal ik wat vragen stellen om jou als mens te leren kennen en te weten te komen wat jij wilt bereiken met deze foto's. Gebeurt dit telefonisch dan vraag ik je ook om mij wat foto's van jou toe te sturen of een linkje naar je Facebook of LinkedIn zodat ik al een duidelijk beeld van jou kan vormen. 

Samen kiezen wij een leuke locatie uit waar wij deze foto's gaan maken. Dit kan op een parkeerplaats, in de duinen, in het bos, industriële stoere locatie of bijvoorbeeld aan het water. Het moet passen bij jou als mens, maar ook bij de indruk die jij wilt achterlaten. 

Wij bespreken de kledingkeuze samen en eventuele accessoires. Ik help jou hier natuurlijk bij! 

Vervolgens zien wij elkaar weer op de afgesproken plek en zal de fotoshoot plaatsvinden. Over het algemeen zal dit een uur tot anderhalf uur duren. Je mag een visagist meenemen, maar dat hoeft natuurlijk niet. 

Wat kost een personal branding fotoshoot?

Een personal branding fotoshoot is een investering voor jezelf. Om te groeien als bedrijf, of om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ben je al ingeschreven als ondernemer dan kan je de BTW terugvragen bij de belastingdienst. Het tarief voor een personal branding fotoshoot bedraagt € 85,00 excl. btw. 


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram