Barbfotografie
Met liefde JOUW herinneringen vastgelegd

Portret fotoshoot

Je bent mooi zoals je bent! Jij mag gezien worden! 

Een fotoshoot met je familie of gezin is tegenwoordig normaal. Vaak hoor ik de volwassenen dan zeggen: "oh, ik hoef er niet op hoor" of ze zeggen: "Ik vind het zo vreselijk om op de foto te gaan". Waarom zeggen we dit? Iedereen wil toch mooie foto's van zichzelf? Meestal is het pure onzekerheid. En juist dat is niet nodig! Ik wil graag laten zien dat iedereen mooi is. Welke leeftijd, maat of lengte je ook hebt. Ik hanteer drie verschillende portret fotoshoots: Boudoir & Portret

Boudoir


Boudoir is een romantische, sexy fotoshoot bij jou thuis of op locatie. Een boudoir fotoshoot is een onvergetelijke ervaring en laat jou anders kijken naar jezelf. Je kunt jezelf geen groter cadeau geven. Ik kan niet wachten om samen met jou de mooiste foto's van jezelf te maken die je ooit hebt gezien. 


Personal Branding


Bij een Personal Branding shoot ligt de focus op jou! Even tijd voor jezelf. Ik zorg er voor dat jij je op je gemak voelt en laat je verschillende poses zien. Niemand staat wekelijks voor een camera, en het zal onwennig zijn. Maar samen maken wij er een leuk moment van. Waar je na afloop met een grote glimlach op terug zult kijken. Je zal er versteld van staan hoe mooi jij bent! 


Lees meer over boudoir


Lees meer over personal branding


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram